top of page

over Marijke

20190812_143849.jpg

Ik stel mezelf graag even voor

 

Mijn naam is Marijke Krabbenbos (1972). Ik ben sinds 2006 ondernemer, en al mijn hele leven extravert en een echte netwerker. Ik hou van mensen, ik ben nieuwsgierig en ik maak graag nieuwe verbindingen. In 2007 richtte ik een netwerk op voor ondernemende vrouwen. In dit netwerk, Bites & Business, zijn de bijeenkomsten, de netwerkdiners,  altijd helemaal gericht op netwerken met elkaar. Bites & Business is gegroeid van mijn huiskamer naar een organisatie met vestigingen in meer dan 25 steden en regio's in Nederland.

Ik leidde dus al vele netwerkavonden. Altijd gericht op contact maken met elkaar als mens (niet als functionaris) en altijd gericht op kijken wat je voor elkaar kunt betekenen. Maar alleen als er verbinding is, als er een gunfactor is. Je moet iemand kunnen helpen en willen helpen. 

Samen kennen we ontzettend veel mensen, samen weten we heel veel en samen verzinnen we veel meer ideeën. Kleine moeite toch, om elkaar even te helpen?   

Nu we thuis zitten en er geen evenementen zijn, mis ik het zelf, nieuwe mensen leren kennen. Ik geef online workshops Creatief Denken (vanuit mijn bedrijf IdeaCompany) en ik leid online netwerkmeetings voor Bites & Business en toen ik voor PZO een grote netwerkmeeting leidde waar ook mannen in zaten, en ik de behoefte aan contact zag bij als die ondernemers en ZZP'ers, dacht ik, waarom geen losse online netwerkmeetings, voor iedereen die dat wil? Zonder dat je lid hoeft te zijn van een businessclub, dus zonder contributie. Om ook nu, vanuit huis, nieuwe mensen te leren kennen. Met live, online contact en met een concrete hulpvraag. 

Zo gezegd, zo gedaan. De website is gemaakt en de eerste meetings staan gepland. Ik verheug me op je deelname!

Lees hier hoe zo'n meeting werkt en bekijk hier de agenda

bottom of page